ریس جمهور اشرف‌غنی با قربانی تجاوز گروهی بدخشان دیدار می‌کند

  • 4 نوامبر 2014 - 13  عقرب 1393

جهانگیر: جان من در خطر است. خواست من این است که از این خطر نجات پیدا کنم. خواست دوم من این است که کسانی که جنایت کردند دولت آنها را مجازات کند
پرونده تجاوز گروهی به یک زن در ولایت بدخشان افغانستان پس از هشت سال بار دیگر جان تازه گرفته و رئیس جمهوری برای رسیدگی به این پرونده مجبور به مداخله شده است.
جهانگیر از اهالی ولایت بدخشان می‌گوید که زیبا همسرش در سال ۱۳۸۵ مورد تجاوز هفت مرد قرار گرفت.
او می‌گوید در این هشت سال به هر دری زد تا عدالت در موردش به اجرا در آید.
جهانگیر می‌گوید که در این مدت نه تنها هیچ کاری برای تامین عدالت نشده، بلکه از سوی افراد متهم به تجاوز تهدید به مرگ شده و از بدخشان به کابل آمده است.
پس از آن که تلاش‌های آنها به نتیجه نرسید، پرونده خود را رسانه‌ای کردند تا بلکه کسی به داد آنها برسد و امروز اشرف غنی رئیس جمهوری با جهانگیر تلفنی صحت کرد و وعده داد که عدالت را اجرا کند.
قرار است آقای غنی فردا با جهانگیر و همسرش در کاخ ریاست جمهوری دیدار کند.
جهانگیر انبوهی از کپی نامه و گزارش مقامهای مختلف، از جمله حامد کرزی رئیس جمهوری پیشین، دادستانی کل، وزارت داخله و مقامهای محلی بدخشان را به دست دارد که هیچ کدام به نتیجه نرسیده است.
او در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی مدعی شد که بخشی از پلیس در بدخشان از متجاوزان حمایت می‌کند، چرا که متهمان با آنها خویشاوندی دارند، حتی برخی از آنها در دولت قدرت دارند و به همین دلیل دستگیر نشده‌اند.
جهانگیر افزود: "فعلا جان من در خطر است. خواست من این است که از این خطر نجات پیدا کنم. خواست دوم من این است که کسانی که جنایت کردند، دولت آنها را مجازات کند، یا مجازات علنی کند یا حبس کند تا مردم بدانند در مورد این جنایتکاران عدالت به خوبی اجرا شده است."
هم زیبا و هم جهانگیر گفتند که در این هشت سال مشکلات روانی و درماندگی بسیاری را تحمل کردند و حتی دست از جان خود شستند، ولی در نهایت تصمیم گرفتند که پرونده خود را همگانی کنند.
تا حالا شماری از مقام‌های ارشد، از جمله عمر داوودزی سرپرست وزارت داخله با آنها دیدار کرده و در پی گفت‌وگوی تلفنی اشرف غنی رئیس جمهوری و دادن فرصت دیدار رو به رو در کاخ ریاست جمهوری، امید به زندگی آنها بازگشته است.
جهانگیر پیش از این مدتی به عنوان پلیس هم کار کرده است، اما هشت سال پیش که همسرش قربانی تجاوز گروهی شد، هنوز وارد صفوف پلیس نشده بود.
پیش از این دست کم در یک مورد عاملان تجاوز گروهی در اثر فشار افکار عمومی و پیگیری رئیس جمهوری پیشین افغانستان، در کابل اعدام شده اند.